Stor turnering med bue & pil: Tilmelding lukket

 

SE SPILLEPLAN TIL BOWCOMBAT TURNERINGEN HER >>

På FDF Seniorfestival 2019 afholder vi en kæmpe turnering, som du kan være med i – saml et hold sammen med 4-5 af dine kammerater, og tilmeld jer NU nederst på denne side!

 

Vi spiller turnering med bue og pil – noget der hedder “BowCombat”. Turneringen foregår indendørs i Hallen om lørdagen. Hovedpræmien er en stor flot pokal, som vinderen får med hjem i kredsen!

 

Om bowcombat
I bowcombat spiller 2 hold á 5 spillere mod hinanden. Banen er delt op i to, og man må kun være på sin egen banehalvdel, hvor man kan gemme sig bag nogle forhindringer. Det handler om, ved hjælp af bue og pil, at skyde modstanderholdet eller at ramme målskiven, som hvert hold har på sin bane. Vinderholdet er det hold, som skyder alle sine modstandere først eller får skudt tre point på modstanderens målskive.  

 

Spillet er ikke farligt og alle kan være med!

 

Tilmeld dit eget hold til BowCombat turneringen på #FDFsf19

 

  1. Find 4 kammerater + et par udskiftere
  2. Udfyld skabelonen nederst på denne side og tryk “”SUBMIT (Har I deltagere fra flere kredse på jeres hold, noterer i blot en af kredsene)
  3. Vi ses i hallen lørdag kl. 11, hvor turneringen skydes i gang – og forsætter indtil, vi har fundet en vinder. 
  4. Vinderholdet modtager deres pokal søndag på den store scene!

 

Tilmeldingsfrist: Tilmeld jer senest fredag den 13. september kl. 22:00 (på festivalen) – men skynd dig, for der er begrænsede pladser!

 

 

Har du nogle spørgsmål?
Så kontakt Mads på e-mail herlev@odense2dyrup.dk 

SE SPILLEPLAN TIL BOWCOMBAT TURNERINGEN HER >>