Tilmeld dig allerede nu!

Herunder kan du klikke på linket alt efter om du tilmelder dig som FDFer eller du tilmelder dig som en øvrig – det er fx. tidligere KE-elever osv.

Klik her hvis du er FDFer

Er du FDFer skal du tilmelde dig via dette link

OBS: Sidste frist for tilmelding er d. 4. september 2024

Klik her hvis du er øvrig (IKKE FDFer)

Er du ikke FDFer, men fx. tidligere KE-elev skal du bruge dette link.

OBS: Sidste frist for tilmelding er d. 4. september 2024

Info om priser

Vi ønsker at alle skal have mulighed for at deltage på FDF Seniorfestival. Derfor er prisen lidt billigere for dem der bor langt væk. Og prisen er lidt dyrere for dem, der bor lidt tættere på. Simpelthen fordi transportudgiften udlignes en lille smule på den måde – så er det fair for alle.

Prisen for at deltage er 529 kr. og oveni der kommer en rejseudligning på 0,17 kr. pr. km fra hjemkommune til Kongeådalens Efterskole. Rejseudligningen trækkes automatisk fra når du tilmelder dig.

Få yderligere "rabat" - husk huslejerefusionen!

Du skal huske, at din kreds kan søge huslejerefusion. Prisen der kan søges om for FDF Seniorfestival er 79 kr. – hvilket betyder, at de fleste deltagere kan få ca. 50 kr. retur til kredsen. (hver kreds søger samlet – snak med din leder eller kredsleder omkring dette).

DELUXE

Husk det er muligt at tilkøbe DELUXE for en merpris på 349 kr. Du kan læse mere om hvad DELUXE er lige her.

FÆLLESTRANSPORT

De fleste landsdele tilbyder fællestransport – du kan læse mere om fællestransport og se mulighederne i din landsdel her.