Deluxe er Seniorfestival med alt inkl.

Vil du gerne bare ankomme på Seniorfestival, smide din bagage i et opsat telt og gå i gang med festen – helt uden at tænke på noget? Ja, så er Deluxe lige noget for dig.

Deluxe er nemlig en ny festivalpakke du kan tilkøbe, nå du køber din billet. Hvis du vælger Deluxe-pakken skal du hverken tænke på telt, mad eller festivalmærke. Det hele er klar til dig. Du skal bare medbringe tøj, sovepose, underlag og andet du får brug for. Så er der styr på resten når du ankommer. Det er nemt og enkelt 🙂

Dit telt er opsat i et særligt Deluxe-område med hyggesteder, som er placeret tæt på festivalpladsen. I deluxe-området vil du komme til at være sammen med andre der har valgt Deluxe-pakken. Du kommer således til at være sammen med både FDFere du kender og FDFere du endnu ikke kender. I Deluxe-området vil du også få serveret mad i løbet af weekenden – fx morgenmad eller en madbllet til madboderne lørdag aften. Med andre ord vælger du en hyggelig, anderledes, let og deluxe-oplevelse, hvis du vælger Deluxe-pakken.

I Deluxe-området er der to Deluxe-medarbejdere, som kan hjælpe med spørgsmål og generelt sørge for at du får en fantastisk lejr. Så det hele er serveret for dig – du skal bare møde op 🙂

Indhold i Deluxe-pakken

  • Soveplads i et opsat telt (det er sat op når du kommer)
  • Dit telt er placeret i “Deluxe”-området, der ligger særlig tæt på festivalpladsen og bl.a. indeholder hygge-områder
  • 5 måltider mad: Lørdag: Morgenmad, middagsmad og aftensmad. Søndag: Morgenmad og mad on-the-go.
  • 3 snacks: Fredag aften, lørdag eftermiddag og lørdag aften.
  • Seniorfestival-mærke til FDF-skjorten
  • Strøm til din lader, så du kan oplade din mobil
  • Meget mere…

 

FAQ

Kommer jeg til at sove sammen med nogle jeg kender?
Hvis du kender andre der har valgt Deluxe-pakken kan du ønske at sove men dem. Drenge og piger sover dog i forskellige telte. Ellers kommer du helt sikkert til at lære nye FDFere at kende. Det bliver sååååååå fedt!

Hvordan betaler jeg?
Når du køber din billet sætter du kryds ved Deluxe-pakken, og du betaler med det samme. Så er du tilmeldt Deluxe-området.

Hvad gør jeg når jeg ankommer på festivalen?
Du vil få tilsendt mere info omkring de praktiske ting inden festivalen.

Hvem hjælper os i løbet af festivalen?
Der er to deluxe-medarbejdere, som kun har til opgave at gøre DIN festival perfekt! De tager imod dig, hjælper med at indkvartere dig og er der hele tiden i løbet af festivalen – lige til at spørge eller hygge med. Men du skal naturligvis også selv hjælpe til med at gøre deluxe-området fedt, hjælpe med at det ser fint ud og at det er sjovt at være i området.

Er Deluxe kun for “eliten”
Nej. Det er for dem der gerne vil have det let. Og som gerne vil bo et lækkert sted. Man kan således betale lidt mere for at gøre de praktiske ting lidt lettere. Vi siger: “Mindre tid på praktik – mere tid på hygge og fest! “