Deluxe er Seniorfestival med ALT INKL.

Deluxe-pakken er et tilkøb til festivalprisen. Prisen for deluxe er 349 kr. som betales når du køber din billet. Her på siden kan du læse hvad Deluxe er, hvad du får med og finde svar på de fleste spørgsmål.

Deluxe-område

Opsat telt

5 måltider

3 snacks

Festival-mærke

Strøm til lader

og meget mere…

Hvad er “Deluxe”?

Vil du gerne bare gerne ankomme til FDF Seniorfestival, smide din bagage i et opsat telt og gå i gang med festen – helt uden at tænke på noget? Ja, så er Deluxe lige noget for dig.

Deluxe er nemlig en festivalpakke du kan tilkøbe, når du køber din billet. Hvis du vælger Deluxe-pakken skal du hverken tænke på telt, mad eller festivalmærke. Det hele er klar til dig når du ankommer. Du skal bare medbringe tøj, sovepose, underlag og andet du har brug for. Så er der styr på resten. Det er dejlig nemt og enkelt.

Dit telt er opsat i et særligt Deluxe-område med hyggesteder, som er placeret tæt på festivalpladsen. I deluxe-området vil du komme til at være sammen med andre der har valgt Deluxe-pakken. Du kommer altså til både at være sammen med FDFere du kender og FDFere du endnu ikke kender. I Deluxe-området vil du også få serveret mad i løbet af weekenden – fx. morgenmad eller en madbillet til madboderne lørdag aften. Med andre ord vælger du en hyggelig, anderledes, let og deluxe-oplevelse, hvis du vælger Deluxe-pakken.

I Deluxe-området er der to Deluxe-medarbejdere, som kan hjælpe med spørgsmål og generelt sørge for, at du får en fantastisk festival. Så det hele er serveret for dig – du skal bare møde op 🙂

 

Indhold i Deluxe-pakken:

  • Soveplads i opsat telt – Teltet er allerede sat op når du kommer.
  • Deluxe-område – Teltet er placeret i vores Deluxe-område, der ligger særlig tæt på festivalpladsen og indeholder hygge-områder.
  • 5 måltider – Lørdag er der morgenmad, middagsmad og aftensmad. Søndag er der morgenmad og mad on-the go.
  • 3 snacks – Fredag aften. Lørdag eftermiddag samt lørdag aften.
  • Strøm til din lader – så har du altid strøm på telefonen så du kan dele billeder fra festivalen.
  • Og meget mere…

FAQ

Hvordan betaler jeg?

Når du køber din billet sætter du kryds ved Deluxe-pakken, og du betaler med det samme. Så er du tilmeldt Deluxe-området.

Kommer jeg til at sove sammen med nogle jeg kender?

Hvis du kender andre der har valgt Deluxe-pakken kan du ønske, at sove med dem. Drenge og piger sover dog i forskellige telte. Ellers kommer du helt sikker til at lære nye FDFere at kende. Det bliver sååååå fedt.

Hvad gør jeg når jeg ankommer til festivalen?

Du får tilsendt mere info omkring de praktiske ting inden festivalen.

Hvem hjælper os i løbet af festivalen?

Der er to deluxe-medarbejdere, som kun har til opgave at gøre DIN festival perfekt. De tager imod dig, hjælper med at indkvartere dig er der hele tiden i løbet af festivalen – lige til at spørge eller hygge med. Men du skal naturligvis også selv hjælpe til med at gøre deluxe-området fedt, hjælpe med hvordan det ser ud og, at det er sjovt at være i området.

Er Deluxe kun for "eliten"?

Nej. Det er for dem der gerne vil have det let. Og som gerne vil bo et lækkert sted. Man kan således betale lidt mere for at gøre de praktiske ting lidt lettere. Vi siger: “mindre tid på praktik – mere tid på hygge og fest!”