Kære leder!

Hvad er FDF Seniorfestival? Hvad kan vi forvente? Det kan du læse om herunder.

______________________________

 

Lære Leder!

Det er Seniorfestival-år, og det betyder at du har en stor rolle i at få sendt dine seniorvæbnere og seniorer afsted til masser af oplevelser og FDF-energi. Herunder kan du blive lidt klogere på FDF Seniorfestival.

Hvad er FDF Seniorfestival?
Det er en weekendlejr for seniorvæbnere, seniorer, efterskoleelever og ledere fra hele landet. Husk at 2. væbnerne når at blive seniorvæbnere, så de kan også deltage! Man sammensætter selv sit festivalprogram, og der er masser af muligheder: Koncerter, events, fordybelse, konkurrencer, midnatsgudstjeneste, brass band, stand-up, boder, karaoke, hyggeområder, diskotek og meget mere.

Tid og sted
Det foregår den 9.-11. september 2022 på Kongeådalens Efterskole, Dovervej 19, 6660 Lintrup.

Pris – og rabat inden 15. juni
Prisen afhænger af geografien – jo længere væk, desto lavere festivalpris. På den måde udligner vi lidt af transportudgifterne. Deltagerprisen indeholder ikke mad og transport. Der kan købes mad på festivalpladsen og der er gratis shuttle busser til/fra Brørup Station. De fleste kredse arrangerer dog selv transport og mad, som de tillægger festivalprisen – Bemærk at nogle landsdele tilbyder fællestransport!

Find jeres festivalpris på seniorfestival.dk – og husk 10% rabat ved tilmelding inden 15. juni!

Deluxe
”Deluxe” er et tillæg til festivalprisen (+350 kr.), og er for dem, der vil på lejr på ”den nemme måde”. Deluxe indeholder plads i opslået telt, måltider, snacks og mærke m.m. Der er kun 100 deluxe-pladser.

Tilmelding
Deltagerne tilmelder sig på FDF.dk/sf2022 og betaler med det samme online. Som leder kan man også tilmelde FDFere fra sin kreds, men det kræver man har oplysningerne på dem.

Kan man deltage uden leder?
Nej, alle deltagere skal have en leder over 18 år med. Vi opfordrer dog til, at man deltager mindst to ledere, så man kan hygge sig sammen – der er f.eks. et specielt ledertelt med kaffe på kanden.

Programmet og APP
Programmet er netop ved at blive udviklet, og inden man tager afsted kan man danne sig et overblik over programmet på festivalens hjemmeside eller på App’en.

Festivalpladsen og teltpladsen
Vi sover i telte på græsmarker, men programmet foregår primært på festivalpladsen, hvor du finder den store scene, to store telte madboder, inspirationsboder, førstehjælp og festivalens mange events og konkurrencer, hvoraf nogle af disse foregår i idrætshallen.

Du kan læse mere om festivalen på seniorfestival.dk
Vi glæder os til at se jer på FDF Seniorfestival!

På vegne af FDF Seniorfestival-udvalget
Jakob Fauerskov, Formand for FDF Seniorfestival