Regler på Seniorfestival

FDF Seniorfestival er en fantastisk sjov weekend for alle deltagere! Det er den fordi alle deltagere støtter op om Seniorfestivalens regler. Der er ikke mange, og de er der af mange gode grunde til de er der – så hop med på vognen, så vi alle får en helt fantastisk oplevelse igen i år. Overtrædelser af disse regler kan medføre bortvisning og hjemsendelse for egen regning.

 

Rygning:

Hvis du er under 18 år og ikke kan undvære at ryge på festivalen, skal du medbringe en skriftlig godkendelse med underskrift af dine forældre. Download en rygetilladelse her, print den ud og få dine forældre til at udfylde den. Tilladelsen skal du have på dig under hele festivalen. Da det er ulovligt at ryge på efterskoler, henvises rygere til busskuret ved skolen på landevejen. Er du leder, henvises du også til at stå med en afstand på 10 meter fra busskuret. Der må IKKE ryges på teltpladsen.

 

Brandregler:

Teltene må ikke opstilles på brandvejene. Der skal være 3 meter til telte, hvor der er åbent ild (hvor I laver mad). Brandvejene SKAL holdes fri.

 

Stoffer og sprut:

Det er under ingen omstædigt tilladt at medbringe eller drikke alkohol, samt at medbringe eller være påvirket af eufoserende (narko) stoffer. Hvis disse regler overtrædes vil du øjeblikkeligt blive sendt hjem for egen regning uden advarsel.

 

Piger og drenge sover hver for sig:

Som på alle andre af landsforbundets lejre er det heller ikke tilladt at overnatte piger og drenge i samme telt.

 

Ro på teltpladsen:

Fra kl. 01.00 til 08.00 skal der være ro på teltpladsen og al fest henvises til festivalpladsen. Al form for musik og larm er ikke tilladt på teltpladsen, og derfor vil musikanlæg og megafoner der bruges i det tidsrum blive inddraget.

 

Telte:

Alle sover i medbragte telte i et område sammen med de andre fra din landsdel. I år laves der et »Deluxe« område lige bag scenen, hvor de folk, som køber »Deluxe«-pakken bliver indlogeret.

 

Ingen bål på teltpladsen:

Der må ikke laves bål eller anden form for åben ild på teltpladsen. Dog må du gerne tilberede din medbragte mad i trangia.

FDF Seniorfestival
FDF Seniorfestival