Ansøg om en bod på FDF Seniorfestival

Kreds

Som kreds kan du tage af sted på FDF seniorfestival med en madbod og på den måde tjene penge til din kreds. Det er gratis at have en bod, men kredsen står selv for alt materiel og indkøb som der skal bruges – vi fikser dog at der er strøm I skal bruge og I vil også have mulighed for at leje telt og borde-bænke gennem os. Man kan sælge næsten hvad man vil, men vi ønsker dog at festivalen har et varieret udvalg i madboderne, både så deltagerne har mere at vælge mellem og for at kredsene ikke kommer i direkte konkurrence til hinanden – vi kommer derfor måske til at udfordre jeres ønske til hvad I ønsker at sælge

Som tak for at kredsen vil bidrage til at skabe liv på festivalpladsen, kvitterer vi med to fribilletter til festivalen.

Ansøg ved at sende en mail til Laura Visbech på Lva@fdf.dk hvori du skriver hvilken kreds du er fra, navn og kontaktoplysninger på en kontaktperson samt en beskrivelse af jeres sjove bod heruder hvad i ønsker at sælge. I vil herefter få tilsendt et nfobrev med alt hvad i behøver at vide for at være med.

 

Udvalg

Som udvalg i FDF har I mulighed for at tage af sted på festivalen med en bod, hvorfra udvalget kan lave aktiviteter, workshops, quiz, hyggeklub og hvad I ellers kan forestille jer at lave! Det er en unik mulighed for at komme ud til 1400 seniorvæbnere, seniorer og ledere, og kun jeres fantasi sætter grænser for hvad i vil lave. På festivalen er der ikke noget fast program deltageren skal igennem, og de sammensætter derved deres helt eget program – og I kan derved være med til at få sat jeres dagsorden på deres program.

Det er gratis at have en bod på festivalen, udvalget skal dog selv dække alt materiel og indkøb der skal bruges i boden – vi fikser dog at der er strøm I skal bruge og I vil også have mulighed for at leje telt og borde-bænke gennem os. Som tak for at udvalget vil bidrage til at skabe liv på festivalpladsen, kvitterer vi med to fribilletter til festivalen.

Ansøg ved at sende en mail til Laura Visbech på Lva@fdf.dk hvori du skriver hvilket udvalg du er fra, hvad i ønsker at lave på pladsen. I vil herefter få tilsendt et infobrev med alt hvad i behøver at vide for at være med.