Tilmeld dig allerede nu!

KØB DIN BILLET LIGE HER >>

Hent printvenlig PDF indbyddelse her >>

Priser

Vi ønsker at alle skal have mulighed for at deltage på FDF Seniorfestival. Derfor er prisen lidt billigere for dem der bor langt væk. Og prisen er lidt dyrere for dem, der bor lidt tættere på. Simpelthen fordi transportudgiften udlignes en smule på den måde – fair for alle.

Herunder kan du meget snart se de forskellige priser:

Sted Pris kr.
Landsdel 1 399,-
Landsdel 2 429,-
Landsdel 3 429,-
Landsdel 4 489,-
Landsdel 5 499,-
Landsdel 6 – Jylland (+ Lillebælt og Trekanten netværk) 499,-
Landsdel 6 – Fyn 489,-
Landsdel 7 389,-
Landsdel 7 – Lolland og Falster 349,-
Landsdel 8 – København 399,-
Landsdel 8 – Bornholm 229,-
Tidligere KE-elever 479,-
Ikke FDF’ere Festivalpris for landsdel +100,00
KFUM & KFUK Festivalpris for landsdel
+ “DELUXE” – på lejr med alt inklusiv (se mere her) Festivalpris for landsdel + 329,-

 

Få yderligere “rabat” – husk husleje-refusion!

Du skal huske at din kreds kan søge om husleje-refusion. Prisen der kan søges om for Seniorfestival 2022 er 79kr. – hvilket betyder at de fleste deltagere kan få cirka 50kr. retur til kredsen. (Hver kreds søger samlet – snak med din leder eller kredsleder)

OpsamlingsCamp

FDFs landsdele tilbyder OpsamlingsCamp for de seniorvæbnere og seniorer, som ikke har ledere der kan deltage på FDF Seniorfestival. Se herunder hvad din landsdel tilbyder:

Landsdel OpsamlingsCamp
LD 1
LD 2  
LD 3

LD 4
LD 5 Er du selv eller blot et par stykker fra kredsen som gerne vil afsted men ikke har en leder der kan tage med? Så er du meget velkommen til at bo i lejren med Esbjerg 1. kreds. Du vil få en soveplads i et telt, hyggeligt selskab  og mulighed for en leder, hvis du får brug for det.Mad og drikke købes i festivalens boder. Dog købes der fælles pizza lørdag aften, som du også kan være en del af for lidt betaling.Du vil modtage en mail med flere praktiske oplysninger mm efter tilmelding. Du tilmelder dig til kredsleder Nadja Thissensius på: thissenius@gmail.comHer skal du oplyse; navn, alder, kreds, mobilnummer samt kontaktoplysninger på en forældre
LD 6
LD 7
LD 8

Fællestransport

De fleste landsdele tilbyder fællestransport – Læs om fællestransport her!