Forældrebrev

Hvad er FDF Seniorfestival? Hvad sender jeg mine børn afsted til? Det kan du læse om herunder 

Hent som PDF >>

____________________________________________

Kære forældre!

Du er mor eller far til en FDFer, som helt vildt gerne vil afsted på FDF Seniorfestival, og det kan vi godt forstå. FDF Seniorfestival afholdes nemlig kun hvert andet år, og er en helt særlig lejr, hvor musik, events – og fællesskab er i centrum. Herunder kan du blive lidt klogere på FDF Seniorfestival.

Hvad er FDF Seniorfestival?
FDF Seniorfestival er en landsdækkende weekendlejr for seniorvæbnere, seniorer, efterskoleelever og FDF-ledere fra hele landet. Festivalen er alkohol- og stoffri, lige som alle andre FDF-arrangementer. Der er ikke noget fast program, så deltagerne ”plukker” selv de ting fra programmet, som er spændende og der er masser af muligheder: Koncerter på den store scene, events, fordybelse, konkurrencer, midnatsgudstjeneste, brass band, stand-up, boder, karaoke, hyggeområder og meget mere.

Tid og sted
Det foregår den 9.-11. september 2022 på Kongeådalens Efterskole, Dovervej 19, 6660 Lintrup.

Pris, deluxe og rabat inden 15. juni
Få mere info om pris af den lokale FDF-leder. Festivalprisen (som oplyst her på websitet )indeholder nemlig ikke mad og transport, og
derfor står mange FDF-kredse selv for dette. Det er dog også muligt at købe mad og snacks på festivalen. Husk: Der er 10% rabat ved tilmelding inden 15. juni!

Deluxe
”Deluxe” er et tillæg til festivalprisen (+350 kr.), og er for dem, der vil på lejr på ”den nemme måde”. Deluxe indeholder plads i opslået telt, måltider, snacks og mærke m.m. Der er kun 100 deluxe-pladser. Spørg din lokale FDF-leder om kredsen deltager i deluxe-lejren. Læs mere om deluxe her

Tilmelding
Få mere info om tilmelding i den lokale FDF-kreds. Enten tilmelder FDF-kredsen de der skal afsted, eller også tilmelder man sig selv på linket: FDF.dk/sf2022 og betaler med det samme online.

Kan man deltage uden leder?
Nej, alle deltagere skal have en leder over 18 år med. Hvis der ikke er FDF-ledere, som kan deltage, kan man som forælder sagtens deltage, som leder for FDFerne. Ellers kan FDF-lederen hjælpe med en kontakt til andre kredse, der deltager – de vil ofte gerne have et par ekstra med. Der er også OpsamlingsLejre i de fleste landsdele.

Programmet og APP
Programmet er netop ved at blive udviklet, og inden man tager afsted kan man danne sig et overblik over programmet på festivalens hjemmeside eller på App’en. Der kommer mere info om dette senere..

Festivalpladsen og teltpladsen
Vi sover i telte på græsmarker, men programmet foregår primært på festivalpladsen, hvor du finder den store scene, to store telte madboder, inspirationsboder, førstehjælp og festivalens mange events og konkurrencer, hvoraf nogle af disse foregår i idrætshallen.

Du kan læse mere om festivalen på seniorfestival.dk
Vi glæder os til at se jer på FDF Seniorfestival!

På vegne af FDF Seniorfestival-udvalget
Jakob Fauerskov, Formand for FDF Seniorfestival