Lejrpladsen

 

Lejrpladsen er kort fortalt der hvor du skal slå lejr på Seniorfestival. Her på siden kan du læse om reglerne og hvad dine muligheder er for at indrette dig, så både du og de andre deltagere du får en fed oplevelse…

 

Ophold på lejrpladsen:

Du må som udgangspunkt opholde dig på teltpladsen under hele festivalen. Dog skal alle deltagere være ved den store scene når festivalen åbner og lukker samt når der afholdes gudstjeneste lørdag midnat.

For at alle kan holde ud at være på festival, har vi lavet en håndfuld festivalregler som også gælder på lejrpladsen. Dem kan du læse nederst på denne side.

 

Vi bor i landsdelen:

Du tager afsted på FDF Seniorfestival sammen med din kreds – også selvom du tilmelder dig selv online. Lejrpladsen er inddelt så hver landsdel har sit eget område – det er i ét af de områder, hvor din kreds får en god plads. Ud over landsdelene er der også et område til landsorkestret, FDF efterskolerne og Deluxe-lejren. Er du i tvivl om hvilken landsdel din kreds hører til, kan du spørge din kredsleder eller klikke dig ind på FDF.dk hvor du nemt finder svaret…

Ved ankomst står vi klar til at tage imod din kreds i Info-teltet. Her vil kredsen bl.a. få et kort over hvor landsdelens område er – og så sørger vi allesammen for at der er plads til alle kredse.

Husk at drenge og piger sover hver for sig og i hver deres telte.

Du må kun medbringe telte til at overnatte i. Der er desværre ikke ret eget plads til at medbringe store samlingstelte, men landsdelene har mulighed for at have et samlingstelt (læs mere i næste afsnit). Det er en god ide at aftale hjemmefra hvem der skal bo i hvilke telte, så I er sikre på at alle har en plads.

 

Landsdelstelte:

Din landsdel har fået lov at opsætte et samlingstelt for landsdelen – det sker i samarbejde med festivaludvalget. Såfremt de ønsker at gøre brug af dette tilbud, kan du derfor opholde dig i “landsdels-teltet”, som næsten med garanti også vi have lidt spil, aktiviteter eller lignende med, som du kan hygge dig med.

 

Brandveje og udstyr:

På lejrpladsen er der “veje” som SKAL holdes frie – det er tydeligt at se, fordi der er rød/hvide strimler der indhegner teltpladserne. Det er vigtigt, at der ikke er pløkke, barduner, telte eller lignende på vejene. Såfremt der pludselig udbryder brand, bevirker disse veje, at brandbiler m.v hurtigt kan komme frem til det aktuelle område.

Fordelt ud over hele pladsen vil du desuden kunne finde håndsprøjter og “branddaskere” såfremt ulykken er ude.

Vigtige festivalregler:

FDF Seniorfestival er en hyggelig, sjov og udfordrende festival, som gerne skulle give alle en super god oplevelse. Men for at sikre dette, har vi lavet et sæt fælles spilleregler, som alle skal overholde -udover selvfølgelig den danske lovgivning.

  1. Ro: Fra kl. 01.00 til 08.30 skal der være ro på teltpladsen og al fest henvises til FESTIVALpladsen. Al form for musik og larm er ikke tilladt på teltpladsen, og derfor vil musikanlæg og megafoner der bruges i det tidsrum blive inddraget.
  2. Telte: Alle sover i medbragte telte i et område sammen med de andre fra din landsdel. Piger og drenge sover naturligvis hver for sig.
  3. Kun telte: Det er ikke tilladt at bo i andet end telte på teltpladsen. Er du i tvivl om denne regel eller på anden måde har brug for en afklaring skal du kontakte formand for FDF Seniorfestival, INDEN festivalen starter.
  4. Alkohol og narkotiske stoffer af en hver art er naturligvis ikke tilladt på hjem til, under eller på vej hjem fra Seniorfestivalen. Overholdes disse regler ikke, vil man øjeblikkeligt blive hjemsendt for egen regning.
  5. Rygning: Er du under 18 år og ikke kan undvære smøgerne skal du have en skriftligtilladelse med fra dine forældre, som du skal have på dig hele tiden– du kan downloade en fra hjemmesiden. Der er rygepladser til unge under 18 år og et andet sted til deltagere og medarbejdere over 18 år – de må nemlig ikke ryge sammen. Der må IKKE ryges på teltpladsen. – Læs alle rygereglerne under Praktisk Information menupunktet
  6. Ingen bål på Teltpladsen: Der må ikke laves bål eller anden form for åben ild på teltpladsen. Dog må du gerne tilberede din medbragte mad i trangia.
  7. Det er forbudt at sælge ting på festivalen såfremt der ikke foreligger en skriftlig aftale med Seniorfestivaludvalget. Hvis du vil have en bod, så skriv eller ring til festivaludvalget. Find info under “om Seniorfestival”.