På pladsen

Det finder du på festivalpladsen:

  • En stor scene med lækkert lyd og lyd!
  • Et DISKO-telt, der spiller lækker dansemusik hele natten
  • Et KARAOKE-telt, hvor du kan synge karaoke hele natten eller hygge med brætspil
  • Masser af boder med forskellige typer af mad man kan købe fx sandwich, hotdogs, sandwichs, pizza, diverse snacks og mange andre lækkerier.
  • Telte og stande, hvor nogle af FDFs udvalg står klar til at lege med dig
  • Aktiviteter: Seniorfestivalen er propfyldt med events og aktiviteter. Vi har samlet det hele i festival-APP’en, som du downloader lige inden festivalen starter.
FDF Seniorfestival

SF-Scenen

Seniorfestival-Scenen er vores store scene, hvor bands optræder med fede koncerter – dagen lang! Her stor lyd og vildt lysshow, som lyser ligeså vildt som dem der spiller på scenen!

Hvis du vil optræde med dit band på Seniorfestivalen kan du læse mere om det her.

FDF Seniorfestival

INFO-telt

I infoteltet kan du altid henvende dig hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. I teltet kan du altid finde en fra hovedudvalget, som er klar til at hjælpe dig. Det er også i infoteltet du kan købe Seniorfestival-stofmærket.

Boder

På hele festivalpladsen finder du en masse boder med mange spændende tilbud. Du finder 2 former for boder.

UDVALG, SKOLER o.lign., som laver events, hygge og fortæller odig om alt det de kan tilbyde.

MAD-BODER, som laver lækker mad og drikke som du kan købe.

FDF Seniorfestival

Karaoke-Teltet

I dagtimerne er der fuld af hygge i KARAOKE-teltet med brætspil, events og snak. Om aftenen går vi amok i karaoke, hvor alle deltagere kan synge eller lytte til fantastiske numre. Det kan du læse mere om i vores App op til festivalen.

FDF Seniorfestival

LederLOUNGE

For Voksne 18+ findes der et telt hvor man kan afkoble og nyde en kop kaffe sammen med andre voksne – vi kalder det LederLOUNGE og teltet bestyres af Kongeådalens Efterskole.

FDF Seniorfestival

Sikkerhed og førstehjælp

INFO-teltet er også rammen for førstehjælp og sikkerhed på festivalen. Det er her man henvender sig hvis der opstår ulykker eller lign. Det er også herfra vagter løbende vil gå rundt på festivalpladsen for at se om alle er okay og sikre sikkerheden omkring de store arrangementer.

FDF Seniorfestival

Events

Du vil kunne deltage i en lang række af sjove events. Oplysninger om events vil komme til at stå på vores eventside og kan også ses i vores festival-app op til festivalen.

Eventyrsport

Vi får også besøg af FDFs samarbejdspartner Eventyrsport – de kommer med forskellige workshops og medbringer gode tilbud. Hold øje med vores app for oplysninger om tidspunkter samt udbud af workshops fra Eventyrsport.